U bevindt zich hier: HomeVerenigingLidmaatschap

Lid worden van Nuwelant?

Heemkundewerkgroep Nuwelant telt zo'n dertig actieve leden en een klein aantal ondersteunende leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Tijdens een ledenvergadering

Actieve leden wonen meestal de ledenvergaderingen bij en zijn actief in een of meerdere werkgroepen. Specifieke kennis of vaardigheid is niet vereist; een gezonde interesse in de geschiedenis van Nuland, Heeseind en Kruisstraat en hun bewoners des te meer.

Denkt u erover om lid te worden, maar wilt u eerst zien hoe het er bij onze heemkundewerkgroep aan toegaat? Kom dan vrijblijvend naar een  ledenvergadering. Deze vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats in de heemkamer in Nuland. Daarna kunt u besluiten om definitief lid te worden.

Als lid betaalt u een jaarlijkse contributie en wordt u direct lid van ons periodiek Spoorzoeker. Aanmelden kan via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Bezoek onze bidprentjes database

Bekijk alle gedigitaliseerde bidprentjes die teruggaan tot 1810! Klik hier

Geef iemand
een jaargang van de Spoorzoeker cadeau!

Moet u binnenkort naar een verjaardag en zit u nog verlegen om een origineel cadeau? Denk dan ’ns aan een jaarabonnement op
Spoorzoeker. Lees verder

Ga naar boven